SHARING IS CARING

Lad os sammen bakke op om den nye delekultur. Ved at genanvende og dele mere med hinanden kan vi i fællesskab beskytte og værne om naturen og naturens resourcer! ❤️

Med GET LIT's innovative "SMART SHARING  TECHNOLOGY" forsøger vi at forlænge et produkts levetid ved at bruge og genbruge det i så lang tid som muligt.

Sammen bidrager vi til en bæredygtig delekultur når vi gør brug af et produkts fulde potentiale indtil dets "end of life" cyklus.  ⚡⚡

#DEL

#GENBRUG

#GENANVEND

 

KH 

fra GET LIT TEAM 

REDUCE

REUSE

RECYCLE

LOKALE PARTNERE

Powerbanks med god samvittighed

Siden etableringen af GET LIT har vores kerneværdi særligt været den grønne omstilling og hvordan vi kan gøre vores koncept endnu mere bæredygtigt.

 

Vi kan nu stolt meddele, at vi har indgået erhvervssamarbejde med Norlys Energi for at sikre, at vores powerbanks kan anvendes med god samvittighed 

Vi har investeret i en CO2 neutral kvote, der sikrer, at alle vores powerbanks og ladestationer er dækket med CO2 neutral vindenergi.

Sammen støtter vi op om den grønne omstilling. 

Klimacertifikat fra Norlys Energi

social.png

LOKALE PARTNERE

I samarbejde med PLASTIC CHANGE i Danmark går GET LIT i fællesskab også ind i kampen om mindre plastikforurening og meget mere genanvendelse i hverdagen.

Vi glæder os til at dele med jer vores historier og nye projekter sammen i den nærmeste fremtid !

STAY TUNED !  


Alt det bedste,

fra GET LIT TEAM ⚡⚡

 

Vi støtter 

Logo_color_edited.jpg

LOKALE PARTNERE

Vi er heldige at have indgået samarbejde med Stena Recycling, som er Nordens førende indenfor innovativ genanvendelses-metoder.

 

Med deres teknologi sikrer vi, at vores powerbanks efter endt brug bliver sorteret korrekt efter bæredygtige godkendelses standarder og derved omdannet til genbrugsmateriale, der påny kan anvendes til nyt. 

Sammen med Stena Recycling kan vi derfor i fælleskab sikre et cirkulært og bæredygtigt aftryk.

Tak til Stena! ❤️Alt det bedste,

fra GET LIT TEAM ⚡⚡

 

images.jpg