top of page

GET LIT fik ikke en investering i Løvens Hule - men står i dag med både kapital og stærke investorer


Søskendeparret bag GET LIT, som 20. januar deltog i Løvens Hule på DR1 nåede ikke til enighed med nogle af løverne, men efter at de har forladt programmet, har nye investorer meldt sig på banen - og virksomheden står stærkere end nogensinde.


Selvom eventyret måske sluttede brat på tv, tændte det en gnist hos de to hårdtarbejdende søskende, som efter optagelserne søgte kapital hos andre investorer.


- Både min bror og jeg føler, at det var en kæmpe oplevelse at deltage i Løvens Hule, at pitche vores koncept overfor så kompetente erhvervsfolk var på alle mulige måder en lærerig oplevelse for os. Umiddelbart efter udsendelsen var vi i tvivl om, om vi havde truffet det rigtige valg og måske skulle vi have takket ja til det tilbud, vi fik. Men når en dør lukkes, åbnes der nogen nye, og det må man sige er sket for os, fortæller Maily Phan, direktør og stifter af GET LIT.


De to søskende er utrolig glade for, at de nu endelig kan afsløre, at de har været med i programmet.


- Af hensyn til programmet har vi indtil nu ikke kunnet fortælle, hvordan det er gået - og heller ikke, at vi efterfølgende har fået et fantastisk stærkt investorhold tilknyttet. Det er en kæmpe nyhed, som vi er enormt stolte over, siger Maily Phan.


Men det er ikke kun de to søskende, der er godt tilfredse med, at ingen af løverne fik del i byttet.


- Jeg er glad for, at det ikke lykkedes Maily og Linh at nå til enighed med en af løverne, for så var mine fire medinvestorer og jeg måske ikke blevet en del af GET LIT. Det er et fantastisk koncept, der uden for Danmarks grænser har udfyldt et behov i markedet. Og med de to sympatiske søskende er det en unik virksomhed, der har alle muligheder for at blive en kæmpe succes, siger en af investorerne, Peter Mægbæk, der i dag er bestyrelsesformand i GET LIT og som tidligere har stået i spidsen for flere store tech-iværksætter-eventyr.


- Med investorerne ombord har vi nu igen sat tempoet op. Vi har netop ansat nye medarbejere til at besøge flere lokationer. De mange lokationer skal have stillet ladestationer op og forhåbentligt letter corona-tågerne om lidt, og så skal vi for alvor i gang med vores livs vigtigste forår som iværksættere, fortæller, Maily Phan.Get Lit pressemeddelelse 20.01
.pdf
Download PDF • 317KB

6.569 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page